Coffee bar

Waar kan je ons vinden?

Je kan ons vinden in de Berlarij 9, 2500 Lier. Een plezante straat om door te flaneren, je merkt meteen het leuke karakter, de speciaalzaken en we geloven in een mooie toekomst ervoor.

Foto gevel van Castles & Coffee in de Berlarij 9, Lier

Let op, geen grote opzichtige reclame, simpel en bescheiden. één keer dat je weet waar het is… 😉

Webshop

Naast de koffiezaak hebben we ook een webshop. geef een seintje als je niet vindt wat je zoekt. Onze webshop die groeit elke keer wat meer op basis van de vragen die we krijgen.

Het menu

Castles & Coffee culture

In de koffiezaak willen we het vooral gezellig maken met super lekkere koffie. Iedereen zegt wel dat ze de beste koffie van de stad hebben, zou zeggen probeer het een keer uit, wat is het ergste dat er kan gebeuren ;).

Alle m*lk is plantaardig bij ons, de keuze is gevallen op Dryk op basis van een open m*lk cupping.

Al het gebak is vegan & glutenvrij, yep, alles, geen uitzondering. We zijn ervan overtuigd dat het gewoon standaard moet zijn. Goede is dat iedereen het zelfs lekker vind, ook de mensen die geen specifieke eetgewoonten hebben. Wil je gebak meenemen, neem zeker je eigen doosje mee.

We zetten in op recycling en hebben geen wegwerpbekers of wegwerpverpakking. Wil je iets on the go, dat kan zeker, maar onthoud dat we geen wegwerpbekers in huis hebben.

Kijkje in de zaak

<Hier komen straks wat foto’s. Is er nog niet van gekomen ;). grts Erik>