Your cart is currently empty!
Posted on
by
Erik
We vroegen ons af, of je een iced latté of iced cappuccino nu best met koude of opgestoomde m*lk maakt.
Paulien maakte deze met koude melk, ikzelf eerder met gestoomde melk. Iets wat ik vroeger geleerd had toen ik als barista in Antwerpen werkte. Tijd om één en ander te testen.
PS: Vooraleer we verder gaan toch vermelden dat we enkel met plantaardige m*lk werken hier bij Castles & Coffee.
Cappuccino 1 (koude m*lk):
Cappuccino 2 (gestoomde m*lk)
Cappuccino 1 (koude m*lk):
Cappuccino 2 (gestoomde m*lk)
Bij Castles & Coffee maken we voortaan onze iced drinks met koude plantaardige m*lk. We zijn ervan overtuigd dat dit het lekkerste is. Met dank aan Paulien om me een andere versie te tonen dan ik gewend was ;).
We hebben ook besloten om de prijs van het iced drankje hetzelfde te houden als de prijs van het niet iced drankje. Ofwel is het een ijsblokje (bij iced) ofwel is het stomen (bij niet iced), dat maakt voor ons geen verschil ;).
— Erik
Een andere piste die we hebben uitgeprobeerd is shaken.
en shaken maar.
Best wel goed, de smaken worden goed geblend en ziet er ook een lekker drankje uit. Vraag is alleen of we dit in de praktijk kunnen omzetten, stel, het is druk en er worden er ineens 5 besteld… dit moeten we nog even uitzoeken 😉
PS: scan of tap de QR, we hebben er een filmpje van gemaakt op onze instagram account.